top of page
Bloemschaduw
Sanne Nuyts Fotografie-55_edited.jpg

Hallo!

Wat fijn dat je hier eens komt kijken, ik zal jou een beetje over mijzelf vertellen.

Ik ben Anke, schoonheidsspecialiste, diëtist en huidexpert. Ik ben 29 jaar en verloofd met Egwin, de man van mijn leven!☺

In mijn schoonheidsinstituut, vind ik het helemaal geweldig om mijn klanten in de watten te leggen. Een zacht dekentje, een verwarmde behandelstoel, lekkere koffie of thee, rustgevende muziek en een gezellig kaarsje.

Mijn doel is echt om jou een 'momentje voor jezelf ' te geven en om even te ontsnappen aan de dagelijkse drukte, zodat je helemaal ontspannen weer naar huis gaat.

Bloemschaduw

Mijn verhaal

Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in schoonheidsverzorging en droomde ik van een eigen schoonheidsinstituut. Ik behaalde mijn diploma schoonheidsverzorging in 2012.

Later ging ik verder studeren en behaalde ik een bachelor in de marketing alsook een bachelor in voedings- en dieetkunde. Ik ben dus duidelijk iemand met een zeer brede interesse  , maar de droom van een eigen schoonheidsinstituut bleef mij achtervolgen. En in 2018 werd deze droom dan eindelijk werkelijkheid, ik startte mijn eigen zaak. In 2021 ben ik, samen met mijn zaak, verhuisd van Lichtaart naar Olen.

 

Ik vind het enorm belangrijk om te blijven bijleren om de behandelingen zo goed mogelijk uit te voeren. Zo volgde ik in  2019 een opleiding lashlift, in 2022 behaalde ik het certificaat van Huidexpert. Ook in 2023 staan er nog verschillende opleidingen op de planning.

Hopelijk mag ik jou binnenkort ook in mijn instituut ontvangen!

bottom of page