top of page

Algemene voorwaarden

Bij het maken van een afspraak gaat u akkoord met de volgende huisregels:

Indien u vragen heeft omtrent deze algemene afspraken kan u mij hierover altijd contacteren.

Contact

U kan afspraken maken in het instituut, via e-mail, telefoon, sms of via social media. Om lange wachttijden en teleurstelling te voorkomen verzoeken wij u om tijdig een afspraak te maken. Aangezien ik tijdens de behandelingen geen telefoon kan beantwoorden kan u mij altijd een voicemail inspreken, vergeet niet om in dit geval uw persoonlijke gegevens (telefoonnummer, naam, uw vraag) mee te delen. Gemiste oproepen zonder voicemail worden niet terug opgebeld!

Afspraak

Gelieve mij ten laatste 10 minuten voor aanvang van uw afspraak te verwittigen indien u te laat denkt te zijn. Indien u effectief te laat bent zal de behandeling ingekort worden om volgende behandelingen niet in tijdsnood te brengen. "Op tijd zijn" betekent niet meer dan 5 minuten te laat en niet meer dan een kwartier te vroeg. Indien u te laat zal zijn, gelieve dan telefonisch te verwittigen. In dit geval zal de behandeling moeten worden ingekort om andere behandelingen niet in tijdsnood te brengen.

Annulatie

Indien u uw afspraak wil wijzigen of annuleren gelieve mij dan 24u op voorhand te verwittigen. Indien dit niet binnen de 24u gebeurt, zien wij ons genoodzaakt om de helft van de behandeling of consultatie in rekening te brengen. Indien u zonder te verwittigen niet op uw afspraak bent brengen wij het volledige bedrag van de behandeling in rekening. Enkel na betaling van dit bedrag kan u een nieuwe afspraak maken.

Betaling

U kan zowel cash als met een bancontact-app (smartphone) betalen, dit gebeurt uitsluitend meteen na afloop van de behandeling. Wij beschikken NIET over een bancontact terminal.

Hygiëne

Gebruikte instrumenten worden na iedere behandeling gereinigd en gedesinfecteerd. Handdoeken, beschermpapier en eeltmesjes worden na elke behandeling vervangen. Hygiëne staat in het instituut hoog aangeschreven en ik verwacht van mijn cliënten dat zij hier eveneens zorg om dragen. Indien persoonlijke hygiëne niet wordt nageleefd kunnen wij het maken van verdere afspraken weigeren.

Klachten

U kan Ik doe er alles aan om mijn cliënten tevreden te houden, maar het is natuurlijk altijd mogelijk dat u een keer niet tevreden bent. Indien dit het geval is of u heeft een vraag met betrekking tot de kwaliteit van onze producten of diensten stel ik het zeer op prijs om mij persoonlijk hierover te contacteren zodat we samen tot een oplossing kunnen komen. Opmerkingen omtrent een behandeling worden telkens grondig geëvalueerd en op een discrete manier behandeld. als met een bancontact-app (smartphone) betalen, dit gebeurt uitsluitend meteen na afloop van de behandeling. Wij beschikken NIET over een bancontact terminal.

Privacy

Persoonlijke gegevens worden alleen binnen het instituut behandeld en worden niet gedeeld met derden. Foto's die worden genomen van een behandeling worden alleen gedeeld mits wederzijdse toestemming. De behandelingen zijn NOOIT erotisch van aard, bij betwisting hiervan hebben wij recht om de behandeling stop te zetten en verdere stappen te ondernemen. 

bottom of page