Gelaatsverzorging

Aan de hand van een intake-gesprek wordt een huidanalyse gemaakt om jouw huidtype te bepalen.

De behandeling zal persoonlijk op maat worden gemaakt zodat we een optimaal resultaat kunnen verkrijgen.

Bij elke gelaatsverzorging zorgen we voor een ontspannen sfeer met kaarsjes, rustgevende muziek en indien gewenst een warmtekussen onder de rug.

 

Reinigende gelaatsverzorging

Huidanalyse, reiniging en grondige dieptereiniging met vapozone (stoom), verzorgend masker aangepast aan het huidtype, dag- of nachtverzorging en thuisadvies.

◷ Verwentijd: 30 minuten - €35

 

Complete gelaatsverzorging

Huidanalyse, reiniging en grondige dieptereiniging met vapozone (stoom), onzuiverheden verwijderen, ontspannende massage van het gezicht, hals en decolleté, verzorgend masker aangepast aan het huidtype, dag- of nachtverzorging en thuisadvies.

Extra: tijdens het inwerken van het masker kan je steeds genieten van een gratis hoofdhuid-, hand- of voetmassage. Aan jou de keuze!

◷ Verwentijd: 60 minuten - €50

Luxe gelaatsverzorging

Huidanalyse, reiniging en grondige dieptereiniging met vapozone (stoom), onzuiverheden verwijderen, epileren / harsen wenkbrauwen, bovenlip en/of kin, ontspannende massage van het gezicht, hals en decolleté, verzorgend masker aangepast aan het huidtype, intensief voedend serum, oogverzorging, dag- of nachtverzorging en thuisadvies.

Extra: tijdens het inwerken van het masker kan je steeds genieten van een gratis hoofdhuid-, hand- of voetmassage. Aan jou de keuze!

◷ Verwentijd: 90 minuten - €65

BECAUSE FACIALS ARE MORE RELAXING THAN FLOWERS